En frisk avsluttning med nyskåret frukt. Tilpasses etter sesong.
Fingermat lages som små bruschettaer med deilig topping. Finner du ikke din favoritt kan du spørre oss, så tilpasser vi oss det meste.
Crostinis, kanapeer og blinis er også et alternativ.
Tynnskåret parmaskinke ligger på eggerøre laget i trøffelsmør
Einerøkt laksetartar med sennepssaus
Fersk mozzarella skivet over plommetomat toppet med basilikumdressing
Stekt krydret Fraunapølse med skive av mandelpotet.
Scampi stekt i chili- og ingefær
Einerøkt laks over smøreost tilsatt friske urter. Toppet med ørretrogn og gressløk
Rosagrillet entrecôte med vår egenproduserte spicy glace drysset med sesamfrø
Kremet avokadomousse med rødløk, urter og cress. Toppet med jalapenodressing.
© Frogner Lunsjbar AS - Org. nr. 998 503 876 MVA